סדנת הכנת גלידה מולקולרית – עמותת עלה

שלום לכולם,

מזמינה אתכם/ן להתרענן ולהנות בערב גיבוש צעירים עם סדנת הכנת גלידה מולקולרית!!!

 

מתי? יום שני 19.8

תחילת סדנה: 18.00 עד 20.00

 

מה בסדנה?

הכנת גלידה מחנקן נוזלי. נוזל מדהים בטמפר' של 196-. כל נוזל שיבוא במגע עם החנקן יהפוך מיד לגלידה וכך ניתן ליצור גלידות מיוחדות ולא שגרתיות. כמו גלידת במבה, גלידת בגל'ה, סורבה מנגו/אננס/קוקוס וכו. כאשר הנוזל נשפך לכלי בו מכינים את מסת השמנת חלב/פרות חלל החדר מתמלא עשן לבן וקר במיוחד – בשלב זה ההתרגשות בשיאה וכולם מנסים להגשים חלום יישן ולתפוס את העשן בידיים(דבר שהוא בלתי אפשרי). את הגלידות ניתן להכין במגוון רב של בסיסים- שמנת/חלב/קרם קוקוס/חלב אורז ועוד וכך לקלוע למס רב של אוכלוסיות. את הכנת הבסיס והחנקן יעשה מנחה הסדנה עם הציוד וההכשרה שלו.

מעל הגלידות המשתתפים יכינו תוספות רבות כמו- שברי עוגיות, שוקולד לבן/מריר מגורד, פירות טריים, פקאן סיני קצוץ ועוד.  כשכול חומרי הגלם יהיו מוכנים נסדר את החלל לפי תחנות וכל אחד יוכל לבחור לו את הגלידה האולטימטיבית עבורו. כיף, טעים ומאוד מהנה.קיימים תחלופי מזון לרגישים בתיאום מראש.

*הסדנא וצורת העבודה וההגשה תותאם לליקויי ראיה.

*יתכנו שינויים קלים בתפריט.

הסדנה תארוך כשעה וחצי עד שעתיים ואחריה:

20.00 יושבים בכייף בגינת מרשל החדשה עם בריזה של קיץ בשעת שקיעה, חברים ,פירות ונשנושי קיץ מרעננים ו….כמובן כמובן את הגלידות שהכנתם.ֿֿ!!!

 

עלות:

חבר/ת מרשל-25 שח

מי שאינו/ה חבר /ת- 50 שח

ניתן לשלם מעכשיו חברות לשנה החדשה על סך 80 שח חד שנתי המקנה השתתפות בעלות מסובסדת ‏מאוד בפעילויות עד אוגוסט 2020.

להרשמה בבקשה לשלוח שם וטלפון ליערית או בטלפון הבאים: marshaltlvy2045@gmail.com

03-7248049

 

להתראות!!!

בברכה

יערית עובדיה

רכזת צעירים מרש״ל תל אביב