שלום לכולם,
שמחה לעדכן על פתיחת הרשמה סדנת שוקולד מקצועית לקבוצת הצעירים!!
התאריך: יום שלישי, 27/12/16, נר רביעי של חנוכה בין השעות 17:30-19:30.
מה תקבלו:
נשמע קצת אודות ההיסטוריה של השוקולד ושלבי העיבוד שלו מעץ הקקאו ועד המדף בחנות, נקבל הדגמה של טימפרור שוקולד ונלמד אודות.
ואז החלק החווייתי והמתוק!
הסדנה מורכבת מחמישה שלבים מתוקים המפורטים להלן:
יציקת טבלת שוקולד אישית– המשתתפים מקבלים שקיות זילוף ובהן שוקולד מומס חום ולבן. כל אחד יוצק טבלת שוקולד גדולה ומקשט אותה בתוספות במגוון טעמים וצבעים.
יציקת קינוחים בתבניות טארטלט אכילות מבצק או בגליליות ופל– המשתתפים יקבלו תחתיות בצק/ גליליות ופל וסוגים שונים של מוסים, קצפות ותוספות שונות וייצרו מגוון קינוחים אישיים.
יצירת טראפלס מגנאשים וגילגולם במגוון ציפויים, או הקפאתם וטבילתם אח"כ בשוקולד חם
מילוי פרלינים בקרמים עשירים ("גנאשים") וטבילתם בשוקולד חם
יצירת קינוח שקדים "משוקלדים" בעטרות נייר ("פררו רושה"מהיר הכנה)
הסדנה תועבר ע"י שוש איתמר שוקוליטיירית בוגרת לימודי קונדיטוריה ושוקולד בביה"ס הידוע "אסטלה".
עלות:
חברי מרש"ל ת"א- 20 ₪
מי שאינו חבר מרש"ל ת"א- 40 ₪
להרשמה יש לשלוח שם+טלפון למייל marshaltvy2045@gmail.com או בטלפון 03-7248047.
הסדנה מיועדת ללקויי ראייה ועיוורים בגילאי 20-47 מכל רבי הארץ!
מספר המקומות מוגבל!
בין המשתתפים בסדנה יוגרל ייעוץ סטייליסטי במתנה.
17:15- הדלקת נר חנוכה
17:30-19:30- סדנת שוקולד
להתראות,
יערית